LAN-VIA Aviation Kft.

Céljaink és küldetésünk

Történetünk 2018 őszén kezdődött, amikor a kínai székhelyű TT Aviation társaság szakemberei Magyarországra látogattak, és nemcsak a cég csúcstechnológiát képviselő mezőgazdasági drónjait mutatták be, hanem a szerkezetek kezelésére is megtanították magyar kollégáikat.

A látogatás sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nem sokkal ez után létrehoztuk a LAN-VIA Aviation KFT.-t, amely azonnal forgalmazási szerződést kötött a kínai gyártóval. Célkitűzésünk az, hogy megismertessük a mezőgazdaság és más iparágak számára gyártott pilóta nélküli járművekben rejlő lehetőségeket Magyarországon és a környező országokban, valamint az, hogy a drónok szakszerű kezelésére képezzük ki a vásárlóinkat.

Kapcsolatunk a vevőinkkel a vásárlással és a betanítással még nem ér véget, ugyanis folyamatos alkatrész-ellátást biztosítunk, valamint elvégezzük a gépek karbantartását és szerelését is.

Szolgáltatásaink teljeskörűek, hiszen csak így szavatolhatjuk azt, hogy az általunk forgalmazott drónok a lehető legtöbb munkaórában szolgálják ki új tulajdonosaikat azok minél nagyobb megelégedésére.

Mert az Ön sikere a mi sikerünk is!